Garden Landscaping Project 63

This garden was on a pretty steep incline, so we split the space into two levels to help make it more functional. As a north facing garden, it doesn’t receive much sunlight at the back of the house, so only a narrow area of paving was installed there, and a larger seating area was placed in the top right corner to maximise the sunshine, with large steps leading up to it as a feature.

Landscaping Location: Wrenthorpe, Wakefield

Back to Portfolio

Testimonials

"Thanks again for creating our beautiful garden with your unparalleled attention to detail."

"Highly recommended landscaping company. We are delighted with the friendly and professional service."

Landscaping Portfolio

About Us

We are a Yorkshire based landscaping firm with a fresh approach to creating beautiful, well crafted landscapes at very competitive prices.